Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

NHL åpner spillet 10. juli og Boston Bruins-spillere kommer tilbake til trening. Boston Bruins er det laget som mest sannsynlig vinner Stanley Cup denne sesongen, og de har prestert veldig konsekvent i hver kamp. Siden det tapte mot Saint Louis Blues i finalen i fjor, har laget gjort mange endringer i planen om å vinne i år.

Forrige gang Boston Bruins vant Stanley Cup var i 2010. Det 10-årige intervallet har gjort laget veldig ivrig etter å vinne igjen. Boston Bruins er et av de opprinnelige seks lagene i National Hockey League, så hockey trøye deres blir likt av mange hobbyister. Etter at hockeyligaen kunngjorde spilletid, kunne ikke spillee vente med å ta på seg Boston Bruins drakt for trening.

Trener og spiller med lagkamerater igjen, treningene deres er full av latter. Ishockey er det vakreste spillet i verden. Deres hastighet og radianer kan alltid forklare en annen type menneskelig jakt på skjønnhet. Ishockey er ikke bare et spill, men også en slags ekstrem ånd for dem å utfordre seg selv.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 180 تاريخ : چهارشنبه 28 خرداد 1399 ساعت: 16:40

Jay Bouwmeester ble nok en gang anbefalt som en Bill Masterton trofé kandidat av laget i år. Han la virkelig mye krefter på laget. Jay Bouwmeester hadde tidligere på seg Florida Panthers drakt og Calgary Flames drakt. Hvert lag liker ham veldig. Jay Bouwmeester er en veldig ansvarlig spiller for laget. For seieren til laget, uansett hvor mye smerte han er villig til å tåle.

Saint Louis Blues-spillere beundrer Jay Bouwmeesters profesjonalitet. Selv om Jay Bouwmeester foreløpig ikke klarer å bruke St. Louis Blues drakt for 2020-spillet, er han lagets mest utholdende og dedikerte spiller i lagene til lagkameratene. Forrige sesong vant Saint Louis Blues Stanley Cup, det kommer virkelig an på den uselviske dedikasjonen og innsatsen til Jay Bouwmeester.

Jay Bouwmeester er en av Iron Mans utmerkede spillere, og ingen trodde han ville få en plutselig hjertestans. Jay Bouwmeester spilte i 737 vanlige sesongkamper mellom 2004 og 2014. Han er en holdbar utholdenhetsspiller. Selv om platen til Jay Bouwmeester ikke er veldig bra, men han er lagets mest uselviske leder og forsvarer.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 188 تاريخ : شنبه 24 خرداد 1399 ساعت: 16:14

Den endelige vinneren av årets Bill Masterton-pokal er ikke kunngjort, men de spillee som kan nomineres føler seg veldig beæret. Bill Masterton-trofeet representerer den mest vedvarende representanten for sportsmanship og dedikasjon i hockeyligaen. Så så lenge de kan nomineres, kan det betraktes som den største bekreftelsen og oppmuntringen til spillerens profesjonelle liv.

De tre siste nominerte denne sesongen er Oskar Lindblom, Jay Bouwmeester og Bobby Ryan, som representerer deres profesjonalitet. Oskar Lindblom kunne ikke fortsette å delta i spillet på grunn av beinkreft, men kjærligheten hans til ishockey infiserte mange mennesker dypt. Oskar Lindblom har alltid insistert på å kjempe sykdommen for hockeydrømmen i sitt hjerte.

Da Oskar Lindblom så fans ha på seg en hockey trøye med navnet på seg, var han veldig rørt. Fans glemte ham ikke, og så dem vises på banen iført Philadelphia Flyers drakt nummer 23, så det ut til at Oskar Lindblom kom tilbake til åstedet igjen. Den 23 år gamle Oskar Lindblom ga ikke opp håpet, livet hans har nettopp begynt. Fansen håper at Oskar Lindblom vinner Bill Masterton-pokalen, slik at han vil øke inspirasjonsånden i kampen mot sykdommen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 185 تاريخ : چهارشنبه 21 خرداد 1399 ساعت: 15:15

Husker du hvem Ice Hockey 99- hockey trøye representerer? Hans avgang på den tiden tok bort den fremtidige utviklingen av Edmonton Oilers og fikk ham også til å miste drømmen om å vinne mesterskapet igjen. Da Wayne Gretzky først dukket opp i Edmonton Oilers drakt, ble publikum dypt tiltrukket av den kjekke gutten. Da alle så hans enestående ytelse, så det ut til at Edmonton Oilers hadde en ny fremtid.

Hvorfor forlater Wayne Gretzky Edmonton Oilers fortsatt et mysterium? Han ga all sin entusiasme og kjærlighet til Edmonton Oilers, hvorfor teamet tok en slik beslutning. Etter å ha forlatt Edmonton Oilers, endret Wayne Gretzky tilsynelatende sin mentalitet betydelig. Etter at den ungdommelige entusiasmen var avkjølt så det ut til at Wayne Gretzky ikke kunne finne sin tidligere stat igjen.

Kobe Bryant var i den vanskeligste tiden da hans gode partner Shaquille O'Neal dro, men han fikk likevel støtten og oppmuntringen fra laget. Så i dagene som kommer vant Bryant nok en gang ligamesterskapet for laget. Spillee stoler mest på laget, men Wayne Gretzky har møtt den mest hensynsløse handelen, så det er vanskelig for ham å komme tilbake til sin opprinnelige sinnstilstand.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 196 تاريخ : شنبه 17 خرداد 1399 ساعت: 17:26

Det har nylig skjedd et alvorlig opprør, og svarte mennesker har igjen opplevd rasediskriminering. I sportens verden har svarte mennesker laget utallige gode data. De gir et stort bidrag til verden og bør behandles likt. Hockeyligaen NHL meldte seg inn i protestorganisasjonen, alle har kvalifisering til å ha på seg en nhl drakter, og drømmene deres skal ikke bli ødelagt av rasediskriminering.

Rasediskriminering skader svarte menneskers selvtillit mange steder, men de får ikke respekten fra noen mennesker uansett hvor mye de betaler. Svarte mennesker strever med å overleve i denne verden. De betaler mer for drømmene sine enn vanlige mennesker. Denne gangen ga også Maple Leafs uttrykk for synspunkter mot rasediskriminering. Teamet ba om en rettferdig og rettferdig behandling av alle, så lenge de dyktige spillee kan matche Toronto Maple Leafs drakt.

Mange NHL-lag støtter protesten, de tror at bare en likeverdig verden kan være mer fredelig. Før epidemien gikk, begynte mennesker å drepe hverandre. Vil idrettsånd være rettferdig og rettferdiggjort?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 186 تاريخ : چهارشنبه 14 خرداد 1399 ساعت: 14:32

Med godkjenning av NHL og NHLPA vil de resterende kampene i NHL ordinære sesong 2019-20 bli avlyst. Avlysningen av spillet fikk noen lag og spillere til å angre på at deres data og poster ikke klarte å oppnå de forventede målene. Slutten av den ordinære sesongen ga også noen priser direkte kunngjort.

Boston Bruins burde vunnet mest denne sesongen, og laget kan motta flere individuelle priser og lagpokaler. Boston Bruins-spillee gjorde det veldig bra denne sesongen, spiss David Pastrák bandt med Aleksandr Ovechkin for førsteplassen med 48 mål. Spillee Tuukka Mikael Rask og Jaroslav Halák vant Vezina Trophy, som forsvarte lagets siste forsvarslinje.

I fjor beseiret Saint Louis Blues Boston Bruins for å vinne lagets første Stanley Cup, og antall nhl drakter-salg nådde verdens første. Boston Bruins drakt er for øyeblikket i en stabil tilstand på grunn av spillets suspensjon. Tross alt vil 2020 fremdeles bringe angrer og vekst til spillee. Hvordan vil publikum forvente at de 24 lagene skal delta i sluttspillet etter spesielle regler?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 231 تاريخ : شنبه 10 خرداد 1399 ساعت: 16:30

I NHL-verdenen bringer alltid menneskelige utfordringer store overraskelser. Ishockeyspillere blir alltid lett skadet, så hockey trøye deres er viktig utstyr. Så i NHL-spillet, en spiller som kan fortsette å spille, har de alle veldig kraftige evner.

Denne sesongen ble ikke Colorado Avalanche foretrukket av publikum på grunn av skade på hovedspillee. Ishockey er et lagspill sammensatt av seks personer. På grunn av det lille antall spillere, er det lett å oppnå en stilltiende forståelse mellom spillee. Selv om hovedspillee i Colorado Avalanche ikke kan spille, tilpasser de nye spillee seg raskt etter Nathan MacKinnons spillestil. Så Colorado Avalanche tapte ikke, men tok likevel andreplassen.

Colorado Avalanche har vunnet Stanley Cup to ganger, så lagets styrke er fortsatt anerkjent. I den amerikanske byen og fylket Denver har Colorado Avalanche drakt blitt et must for hver hockeyentusiast. Menneskene der så på Colorado Avalanche som sin stolthet, og de har alltid støttet og oppmuntret utviklingen av teamet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 197 تاريخ : چهارشنبه 7 خرداد 1399 ساعت: 20:27

I mange idretter er det rasistiske spillere. Når denne situasjonen er oppstått, vil spillee lide mye skam. For eksempel snakket NHL-spiller Akim Aliu i fjor om offer for rasisme. Han tålte mye smerte for å ha på seg Calgary Flames drakt.

Menneskets hjerte er et forferdelig våpen. Akim Aliu nektet fordi det var absurd strippet hockey trøye-seremoni, underlagt gjengjeldelse av lagkamerater. De er spillere av det samme laget, men de kan ikke oppnå den samme holdningen. Overfor denne situasjonen gjorde ikke teamet noen tiltak.

Etter rapporten fra Akim Aliu ble Calgary Flames direkte berørt. Idrett er jakten på en rettferdig og rettferdig ideologisk ånd uten rasediskriminering. Men i virkeligheten er det fortsatt for mange mennesker som har blitt hardt skadet på grunn av rasediskriminering.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 149 تاريخ : دوشنبه 5 خرداد 1399 ساعت: 12:18